X
X

Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense include acum 6 tehnologii de siguranta activa:

Sistemul pre-impact, Alerta Depasire Banda, Asistenta Rutiera, Faza Lunga Automata, Cruise Control Adaptiv, Sistem de asistenta la urmarirea centrului benzii cu scopul final de a reduce accidentele din trafic cat mai mult, ajutand la crearea unui mediu sigur de condus pentru toata lumea, avand grija de soferi, dar si de pasageri in calatoriile lor zilnice.

Sistemul pre-impact

Masina ta Toyota poate preveni potentialele coliziuni cu ajutorul unei camere si a unui laser ce detecteaza vehiculele de pe drum. Cand este depistata posibilitatea unei coliziuni, soferul este anuntat prin semnale audio si video, iar asistenta la franare este activata. Daca soferul nu reuseste sa franeze in timp util, franele se declaseaza automat pentru a preveni sau a diminua impactul. In plus, pentru anumite modele Toyota, sistemul poate detecta pietonii pe timp de zi si de noapte sau biciclistii pe timp de zi.

Alerta depasire banda

Utilizand o camera pentru a detecta marcajele de pe sosea, alerta de depasire a benzii din Toyota Safety Sense va anunta soferul prin semnale audio si video daca automobilul trece peste linia de drum fara ca acest lucru sa fie semnalizat. Astfel, soferul poate corecta pozitia masinii. In plus, avertizarea poate fi insotita si de o corectie discreta a directiei, pentru a preveni eventualele coliziuni laterale.

Faza lunga automata

Poti avea o mai buna concentrare la drum si vizibilitatea sporita, prin sistemul de comutare automata intre faza lunga si faza scurta (AHB). In plus, pentru vehiculele echipate cu faruri Multi-LED, sistemul de control automat al fazei lungi (AHS) optimizeaza distributia fasciculului de lumina pe suprafata drumului prin intermediul celor 11 LED-uri existente in fiecare far.

Asistenta Semne Rutiere

Pentru a-l ajuta pe sofer sa observe cu usurinta semnele de circulatie si sa le respecte restrictiile, Sistemul de asistenta la identificarea indicatoarelor rutiere din cadrul TSS monitorizeaza semnele de circulatie din fata afisand informatii utile precum restrictiile de viteza curente in mod clar pe afisajul TFT color din habitaclu. In plus, pentru anumite modele, sistemul este conectat cu Cruise Control-ul adaptiv astfel incat noile limite detectate pot fi inregistrate in Cruise Control prin simpla apasare a unui buton.

Cruise Control adaptiv

Pentru a diminua efortul soferului in a mentine o viteza constanta si o distanta prestabilita fata de vehiculul din fata, Sistemul Cruise Control Adaptiv - toate vitezele (disponibil pentru masinile cu transmisie CVT) din cadrul TSS reduce viteza pentru a mentine distanta intre masina si autovehiculul din fata aplicand franele si incetinind pana la oprire daca este necesar. Daca distanta se mareste, masina va accelera pana cand fluxul traficului va permite revenirea la viteza de croaziera preselectata. In cazul unui blocaj in trafic, soferul va trebui sa manevreze doar volanul, sistemul mentinand distanta si viteza.

Sistem de asistenta la urmarirea centrului benzii

Evita iesirea involuntara de pe banda de rulare, prin sistemele de asistenta pentru urmarirea benzii (unic in segment) si sistemul de avertizare la parasirea benzii cu control al directiei. Daca masina deviaza involuntar de la centrul benzii de rulare, sistemul de asistare a directiei este activat pentru a-i corecta traiectoria. In plus, sistemul este conectat cu Cruise Control-ul adaptiv si daca sunt pornite simultan, masina poate urmari traiectoria vehiculului din fata.

Sistemele active prezentate mai sus sunt perfect completate de numeroase functii pasive inteligent create pentru a creste nivelul tau de siguranta la volanul masinii tale Toyota.

 

De exemplu, sistemul ICS (Intelligent Clearance Sonar) franeaza automat in timpul manevrelor de parcare daca detecteaza un obstacol iminent, iar SIPA (Simple Intelligent Park Assist) te poate ajuta sa pozitionezi masina in spatii inguste de parcare, prin controlul automat al volanului.

 

Pe timp de noapte, asistentul pentru faza lunga (AHS/AFS) variaza automat intensitatea luminii pentru cea mai buna vizibilitate, iar pachetul complet de airbag-uri este plasa ta de siguranta pentru cele mai dificile momente.

ALEGE TOYOTA SAFETY SENSE

Solicita un test drive

Ai nevoie de doar cateva minute pentru a te programa la test drive cu modelul Toyota pe care ti-l doresti. Acceseaza linkul, completeaza formularul si vei fi contactat in scurt timp de unul dintre consilierii Toyota.

Solicită o ofertă

Înscrie-te la Test Drive

https://pixabay.com/photos/social-distancing-virus-distance-4992164/

ALEGE SIGURANTA

Siguranta nu este optionala

In aceste vremuri dificile, siguranta devine una dintre cele mai importante sentimente de care societatea are nevoie, iar masina personala este o prioritate in acest sens.

 

Cum te poti proteja mai bine pe tine si pe familia ta decat deplasandu-te in spatiul tau personal, la volanul propriei masini?

 

Pentru siguranta ta, Toyota are toate raspunsurile, caci ofera solutii integrate pentru orice situatie. De la mediul sigur, la pachetul Safety Sense oferit standard si garantia de 6 ani.

 

Pentru Toyota, siguranta este noul standard.

Sfaturi pentru o calatorie

in siguranta

1. Evita aglomeratiile atunci cand te deplasezi

Mergi spre locul de munca in siguranta masinii tale si evita pe cat posibil aglomeratiile urbane. La volanul masinii personale mediul este unul controlat si nu esti expus niciunui pericol. In plus, sistemul hibrid este extrem de eficient atunci cand te deplasezi in traficul urban, astfel incat combustibilul nu devine o povara lunara.

2. Profita de spatiul generos pentru bagaje al modelelor Toyota

Toti suntem nevoiti sa mergem la cumparaturi, dar cu cat mergi mai rar cu atat cresti nivelul de siguranta pentru tine si familia ta. Volumul generos pentru bagaje oferit de modelele Toyota este un atu in acest sens, astfel ca poti cumpara cantitati mari de produse la o singura deplasare spre centrele comerciale.

3. Ti-e dor de natura? Nicio problema, cu Toyota ta poti ajunge chiar si in varf de munte.

Toyota RAV4 este unul dintre cele mai performante SUV-uri in teren accidentat din segmentul sau ceea ce iti permite sa alegi cu usurinta intre un weekend de plaja la mare sau o drumetie pe munte, oricare ar fi drumul. Indiferent care este destinatia, pachetul de siguranta Safety Sense oferit standard are grija de tine si de familia ta.

4. Alege o reprezentanta Toyota pentru operatiunile de service. Asigura-te ca noua ta masina este igienizata complet.

Masina ta are nevoie de toata atentia atunci cand ajunge in service. De aceea, Toyota a pregatit o procedura speciala care cuprinde 40 de pasi, pentru ca Toyota ta sa ajunga la tine complet igienizata, cu zero riscuri pentru tine. Reprezentantele noastre pun accentul pe siguranta mai mult ca oricand.

ALEGE TOYOTA SAFETY SENSE

Solicita un test drive

Ai nevoie de doar cateva minute pentru a te programa la test drive cu modelul Toyota pe care ti-l doresti. Acceseaza linkul, completeaza formularul si vei fi contactat in scurt timp de unul dintre consilierii Toyota.

Solicită o ofertă

Înscrie-te la Test Drive

 

Avantajele

TOYOTA

Siguranta accesibila

Pentru ca sentimentul de siguranta este mai presus de orice, Toyota iti ofera o solutie de finantare avantajoasa prin Inchcape Finance Romania*.

 

Poți conduce zilnic în siguranța mașini tale Toyota, avand costuri minimale de finantare.

 

  • Avans minim 25%
  • Avans 25%
  • Dobanda variabila 2.49%
  • Valoare reziduala: 20%
  • Perioada 60 luni
  • Comision Analiza 2.5%
  • Comision lunar de administrare 5 euro

 

*Pentru un autoturism COROLLA HB 1.2T MT Eco in valoare de 15285 Euro + TVA, avans 25% in valoare de 3821.2 Euro + TVA, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2.49% comision de analiza dosar 2.5% din prețul masinii (382.12 Euro + TVA), comision lunar de administrare 9 EURO, valoarea ratei lunare 165 Euro + TVA, valoare reziduala 3057 euro + TVA). Oferta realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA destinata persoanelor juridice.

 

Solicita o oferta pentru leasing financiar

Pionierul hibridului modern cu peste 20 de ani de experienta

De la lansarea primului hibrid din lume in 1997, Toyota a redefinit peisajul auto modern. Cu fiecare noua generatie, masinile noastre hibrid de top continua sa fie imbunatatite din punctul de vedere al placerii de a conduce, eficientei si tehnologiei, mentinand in acelasi timp costurile  reduse de functionare.  Cu o gama de masini hibrid potrivite tuturor, nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a construi viitorul.

 

Sistemul de propulsie hibrid Toyota este atat de avansat incat, in anul 2019, conform Testului Adevarului, 15 milioane de soferi la nivel global au rulat in modul electric in peste 50% din timpul in care s-au aflat la volan, iar asta inseamna valori de consum extrem de mici.

Calitate si fiabilitate renumite. Programul Toyota Hybrid Service

Modelele Toyota Hybrid au in ADN calitatea si fiabilitatea pentru care marca noastra a devenit renumita; ele pot deveni repede un membru de nadejde al echipei tale. Fiind caracterizate de un grad de uzura mai scazut la anumite piese de schimb fata de cele conventionale - cum ar fi placutele si discurile de frana - modelele noastre Hybrid vin si cu o garantie de 6 ani/200.000km** inclusa.

 

Efectuand anual cu succes verificarile sistemului hibrid  puteti beneficia de acoperire extinsa pentru bateria sistemului hibrid pentru inca 1 an sau 15.000 km**. Astfel, prin reinnoiri anuale succesive, acoperirea extinsa se poate prelungi pana la 10 ani de la achizitionarea autoturismului.

 

**primul termen atins; afla detalii referitoare la conditiile de service si garantie de la cel mai apropiat partener Toyota.

Lider de segment in Cost Total de Exploatare (TCO)

Sistemul Toyota Hybrid combina doua surse de putere pentru a asigura propulsia: unui motor termic (pe benzina) cu un motor electric. Astfel, sunt exploatate din plin atuurile ambelor surse de energie: putere si eficienta ridicata in exploatare.

 

Fiecare calatorie la volanul unui hibrid Toyota devine una eficienta din perspectiva costurilor. Eficienta este insotita de un cost de exploatare redus: modelele Toyota Hybrid au unele dintre cele mai scazute valori de TCO din clasele lor, beneficiind si de depreciere redusa, consum redus de combustibil, intretinere si service minimal.

Emisii si costuri de exploatare scazute

Toyota Hybrid livreaza calitate pe sosea, dar si in afara ei, adoptarea acestei tehnologii reprezentand in sine o declaratie in favoarea protectiei mediului, completand imaginea unui membru activ si responsabil al societatii.  Emisiile reduse si consumul scazut de combustibil nu au doar un impact pozitiv asupra mediului, dar califica modelele in cauza pentru diverse beneficii la impozite si taxe si duc la costuri operationale scazute.

Valoare reziduala ridicata

Pe tot parcursul utilizarii sale, o masina Toyota Hybrid - indiferent de model - va aduce valoare afacerii tale. Comparativ cu vehiculele concurente, masinile rulate Toyota Hybrid se bucura de valori reziduale ridicate: chiar si dupa 4-5 ani de folosinta, valoarea lor se conserva extrem de bine.

BUCURA-TE DE AVANTAJELE TOYOTA

Solicita un test drive

Ai nevoie de doar cateva minute pentru a te programa la test drive cu modelul Toyota pe care ti-l doresti. Acceseaza linkul, completeaza formularul si vei fi contactat in scurt timp de unul dintre consilierii Toyota.

Solicită o ofertă

Înscrie-te la Test Drive

Cumpara in siguranta

ALEGE INTELIGENT

Cumpara in siguranta

Te asiguram ca am luat toate masurile necesare pentru siguranta ta atunci cand ajungi in showroom-ul Toyota.

 

De la purtarea mastilor de catre consilierii de vanzari/service si pana la igienizarea tuturor masinilor sau limitarea numarului de persoane existente in interior, ne-am asigurat ca experienta ta in cumpararea unei masini noi este una relaxata si fara niciun risc.

Solicită o ofertă

Înscrie-te la Test Drive

Cauta un dealer

ALEGE SIGURANTA

Siguranta nu este optionala

In aceste vremuri dificile, siguranta devine una dintre cele mai importante sentimente de care societatea are nevoie, iar masina personala este o prioritate in acest sens.

 

Cum te poti proteja mai bine pe tine si pe familia ta decat deplasandu-te in spatiul tau personal, la volanul propriei masini?

 

Pentru siguranta ta, Toyota are toate raspunsurile, caci ofera solutii integrate pentru orice situatie.

 

De la mediul sigur, la pachetul Safety Sense oferit standard si garantia de 6 ani.

 

Pentru Toyota, siguranta este noul standard.

Pionierul hibridului modern

cu peste 20 de ani de experienta

Calitate si fiabilitate renumite

Programul Toyota Hybrid Service

Lider de segment in Cost Total de Exploatare (TCO)

Lider de segment in Cost Total de Exploatare (TCO)

Valoare reziduala ridicata

Rezolutia dvs. este prea mica.

Va rugam rotiti telefonul.