Descopera ofertele
disponibile doar online!
Alege modelul Toyota dorit
și rezerva-l online cu 500 Lei!

N-ai gasit ce cautai?
Descopera alte oferte de modele si echipari!
Oferta supusa unor termeni si conditii, in limita stocului disponibil. Oferta este valabila exclusiv pentru stocul dedicat facilitatii de rezervare on-line.
Preturile contin TVA. Toyota Romania isi rezerva dreptul de a modifica prezenta lista de preturi, precum si lista de echipamente afisate ca urmare a unor erori, modificari structurale sau in urma unor comunicari din partea producatorului, fara nicio informare prealabila. Preturile afisate sunt preturi recomandate si pot diferi de preturile finale de vanzare, care se vor stabili de catre fiecare dealer in parte. Platforma de rezervare online Toyota pune la dispozitie clientilor doar un serviciu de rezervare online pentru masina selectata, vanzarea si conditiile efective ale vanzarii urmand a fi stabilite cu dealerul selectat. Serviciul de rezervare este supus unor termeni si conditii disponibile in pasii necesari efectuarii procesului de rezervare si de asemenea, pot fi consultati accesand urmatorul link. Lista de dotari constituie o selectie a celor mai importante dintre acestea. Datele tehnice afisate pot diferi de la vehicul la vehicul. Datele tehnice finale corespunzatoare fiecarui vehicul identificat prin serie de sasiu sunt vizibile in certificatul de conformitate al autovehiculului. Un ghid continand date privind consumul de carburant si emisiile de CO2 pentru toate modelele de autoturisme noi poate fi obtinut gratuit in toate punctele de vanzare a acestora. Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.
Semnificatia termenilor prescurtati din descrierea culorilor de exterior este: (nemet.) – nemetalizata; (met.) – metalizata; (perl.) – perlata. In cazul culorilor de exterior Bi-Tone, culoarea principala este mentionata prima, iar cea de-a doua este culoarea plafonului. Semnificatia termenilor prescurtati din descrierea tapiteriilor este: (c) – cusatura; (p) – plafon; (i) – insertii. Tapiterie piele mixta = piele naturala + piele sintetica + material textil sau piele naturala + piele sintetica sau piele sintetica + stofa sau piele naturala + stofa.