PLECI IN VACANTA?

La Toyota Bucuresti Nord beneficiezi de verificare gratuita si discounturi de 15% pentru piese si accesorii!

Tu ce planuri ai toamna aceasta?

Oricare ar fi ele, trebuie sa-ti pregatesti modelul tau Toyota pentru orice poveste, oricat de spontana. Te asteptam la Toyota Bucuresti Nord, in perioada 17 septembrie 2018 - 30 noiembrie 2018 pentru a-ti verifica gratuit:

- De asemenea, doar la Toyota Bucuresti Nord, in cadrul verificarilor tehnice din Campania de Toamna, poti beneficia de serviciile de stand de frana/amortizoare si testare acumulator GRATUITE.

- Pentru ca toamna aceasta sa stai fara griji, doar la Toyota Bucuresti Nord poti beneficia de 25% discount la inlocuirea pachetulului complet de franare: inlocuirea placutelor, a discurilor si a lichidului de frana.

- Păstrează-ți mașina mereu echilibrată cu oferte speciale la geometrie

- Asigură-te că mașina ta este perfect echilibrată după schimbarea anvelopelor de iarnă: poți beneficia de promoția noastră la Geometrie Roți de 221 RON TVA inclus, pentru orice model Toyota.

- Depozitează-ți anvelopele de vară în condiții optime

- Se apropie curatenia de toamna și încă nu ai găsit spațiu pentru anvelope? Rezervă-ți direct în Show Room hotelul de anvelope pentru roțile de vara, pentru a le depozita imediat după schimbare:

- Hotel tip A (doar depozitarea anvelopelor)-119 Lei TVA inclus

- Hotel tip B (înlocuire + depozitare anvelope mașini mici și medii, nu mai mult de 8 luni de la data facturii)-238 lei TVA inclus

- Hotel tip C (înlocuire + depozitare anvelope mașini mari și SUV, nu mai mult de 8 luni de la data facturii)–274 lei TVA inclus

- In plus, doar la Toyota Bucuresti Nord, poti beneficia de oferte la diverse produse si servicii:

Improspateaza aerul din masina ta cu ajutorul serviciilor de igienizare, pornind de la pretul special de 173 RON cu TVA inclus.

Asigura linistea calatoriilor tale cu asistenta rutiera Eurocare:

Pentru autoturismele cu o vechime de cel mult 10 ani, care au iesit din perioada de acoperire a acestui serviciu sau nu au beneficiat de acesta, poate fi activat unul din urmatoarele pachete de asistenta, pentru o perioada de 1 an:

Oferta toamnei la piese si accesorii*

Oferta primaverii la piese si accesorii*

Exemplele de pret contin TVA. Montajul nu este inclus.
* Preturile sunt cu titlul de exemplu.


Oferta valabila in limita stocului disponibil, in perioada 17 septembrie 2018 - 30 noiembrie 2018. Preturile de lista reprezinta preturi de vanzare recomandate si nu includ manopera. Preturile prezentate nu se pot cumula cu alte oferte disponibile in Show Room in perioada campaniei. Verificarea nu poate fi asimilata cu alte operatiuni din planul de mentenanta Toyota. Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele din campanie si eligibilitatea autovehiculului dvs. va rugam sa contactati dealerii autorizati Toyota.