Iti multumim pentru ca ne-ai contactat. Te rugam sa mentionezi in casuta de comentarii regasita mai jos motivul pentru care doresti sa luam legatura cu tine. Vei fi contactat din partea dealerului pe care il vei selecta.

Pentru ca din 25 mai 2018 a intrat in vigoare noua legislatie in domeniul utilizarii datelor cu caracter personal, daca doresti, mai jos ai ocazia sa iti exprimi acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


Solicit ca Toyota sa utilizeze datele mele personale numai in scopul desfasurarii activitatilor selectate mai jos in legatura cu marca:

In vederea transmiterii catre mine a informarilor privind data urmatoarei revizii si a ITP-ului
In vederea transmiterii catre mine a ofertelor despre modele de masini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii
In vederea obtinerii opiniei mele despre produsele comercializate si serviciile furnizate de Toyota
In vederea invitarii mele la evenimente legate de produsele si serviciile oferite de catre Toyota

Aleg sa confirm acordul GDPR prin

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Veti primi un email/sms - in functie de optiunea exprimata, prin care va rugam sa confirmati acordul dumneavoastra.


Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Toyota1 in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Toyota si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Toyota (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.

Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@toyota.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil.

1Toyota inseamna TOYOTA ROMANIA SRL, impreuna cu dealerii sai autorizati, Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services, Toyota Insurance Management.