Indiferent cat de mare este afacerea si indiferent de domeniu, PROACE este pregatit pentru orice sarcina, oricat de grea. Oferit in diverse variante de lungime, se adapteaza optim la nevoile afacerii tale si ofera spatiu suficient pentru cele mai multe cerinte de transport.


Pentru mai multe detalii despre oferta Proace, te rugam sa completezi campurile de mai jos si vei fi contactat de dealerul Toyota pe care il alegi.Optional
Pentru a primi informari suplimentare cu privire la cele mai recente oferte si nu numai, poti solicita ca Toyota sa utilizeze datele tale personale in scopul desfasurarii activitatilor selectate de tine mai jos in legatura cu marca TOYOTA:

In vederea transmiterii catre mine a ofertelor despre modele de masini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii
Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Veti primi un email in care va rugam sa confirmati acordul dumneavoastra.**Rata afisata pentru un autoturism PROACE 1.6 Diesel Medium in valoare de 15840 Euro + TVA, avans 25% in valoare de 3960 Euro + TVA, pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 2.49%, comision de analiza dosar 2.5% din pre?ul masinii (396 Euro + TVA), comision lunar de administrare 10 EURO, valoarea ratei lunare 171 Euro + TVA, valoare reziduala 3168 euro + TVA). Oferta realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN SA destinata persoanelor juridice.

Avantajul client este aplicabil versiunii Proace L2H1 2.0D/120 CP.


Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Toyota1 in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Toyota si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Toyota (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.

Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@toyota.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil.

1Toyota inseamna TOYOTA ROMANIA SRL, impreuna cu dealerii sai autorizati, Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services, Toyota Insurance Management.