Va rugam sa transmiteti sugestiile sau sesizarile dvs adresate importatorului Toyota Romania:
 • telefonic la numarul 021 200 400 in intervalul Luni- Vineri 09:00 - 17:30
 • in scris la adresa de e-mail relatii.clienti@toyota.ro
 • in scris la adresa: Blvd. Pipera nr. 1, Voluntari, Ilfov, Romania in atentia departamentului Experienta Clientului
 • prin intermediul formularului de mai jos

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Veti primi un email in care va rugam sa confirmati acordul dumneavoastra.


Am luat la cunostinta ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus vor fi prelucrate de catre Toyota1 in scopurile pentru care au fost furnizate acesteia in concordanta cu Politica de confidentialitate Toyota.

Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@toyota.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Toyota inseamna TOYOTA ROMANIA SRL, impreuna cu dealerii sai autorizati, Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services, Toyota Insurance Management.