Iti multumim ca ne-ai contactat si te rugam sa completezi campurile de mai jos.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Am luat la cunostinta ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus vor fi prelucrate de catre Toyota1 in scopurile pentru care au fost furnizate acesteia in concordanta cu Politica de confidentialitate Toyota.

Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@toyota.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Toyota inseamna TOYOTA ROMANIA SRL, impreuna cu dealerii sai autorizati, Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services, Toyota Insurance Management.