Afla ultimele noutati despre promotiile Yaris in programul RABLA.
Inscrie-te pentru a fi contactat de cel mai apropiat partener Toyota.Optional
Pentru a primi informari suplimentare cu privire la cele mai recente oferte si nu numai, poti solicita ca Toyota sa utilizeze datele tale personale in scopul desfasurarii activitatilor selectate de tine mai jos in legatura cu marca TOYOTA:

In vederea transmiterii catre mine a ofertelor despre modele de masini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii
Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Veti primi un email in care va rugam sa confirmati acordul dumneavoastra.


Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Toyota1 in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Toyota si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Toyota (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.

Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la relatii.clienti@toyota.ro sau telefonic la numarul 021 2000 400. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil.

1Toyota inseamna TOYOTA ROMANIA SRL, impreuna cu dealerii sai autorizati, Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services, Toyota Insurance Management.


Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla se aplica de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, sub rezerva acceptarii Toyota Romania ca producator validat in program si a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2019. Oferta se refera la este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.7 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Oferta este supusa unor termene si conditii. Detalii despre oferta pe www.toyota.ro si la dealerii autorizati Toyota. Emisiile si consumul mixt Yaris Hybrid calculate conform standardului WLTP sunt cuprinse intre 108-113 g/km, respectiv 4.8-5.0l/100km (conform standardului NEDC corelat, emisiile si consumul mixt sunt 84 - 91 g/km, respectiv 3.7 - 4.0 l/100km).